Trainingen

Net als de bekende Pilz opleidingen op het gebied van machineveiligheid, bieden wij op Security gebied uitstekende trainingen. Pilz Nederland kan u, door samenwerking met onder andere het Pilz Industrial Cyber Security expertise centrum in Ostfildern (DE), een kwalitatief hoogstaand trainingsprogramma aanbieden. Alle Pilz trainingen kunnen in overleg op maat, op locatie of in een bijzondere vorm gegeven worden.

Industrial Cyber Security: Introductie

Industrial Cyber Security: Introductie

In deze trainingsmiddag (1/2 dag) maakt u als management kennis met cyber security voor de industrie.

Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Industrial Cyber Security: Beleidstraining

Industrial Cyber Security: Beleidstraining
door Bernd Eisenhuth

In deze organisatiegerichte training, specifiek bedoeld voor het middenmanagement, leert u in één dag hoe u een cyberveilige cultuur in uw organisatie krijgt. De ochtend start met theorie over de IEC-62443 norm. Deze is van belang omdat u hiermee kunt voldoen aan enkele wettelijke eisen. In de middag wordt duidelijk wat de beste aanpak is binnen uw organisatiecultuur.

Duur: 1 dag
Lesgeld: 595,- euro

Bernd Eisenhuth

Industrial Cyber Security specialist

Industrial Cyber Security: Workshop

Industrial Cyber Security: Workshop

Leer hoe u uw productienetwerk of procesinstallatie wapent tegen cybercriminaliteit. In deze praktijkgerichte training, specifiek bedoeld voor technici, leert u in één dag de basisprincipes van het veilig maken van industriële netwerken. De ochtend start met theorie over de IEC-62443 norm.

In het praktijkgedeelte leert u de theorie in de praktijk toe te passen. Op basis van een analyse van het netwerkverkeer worden concrete maatregelen bedacht. Tijdens deze workshop doet u praktische oefeningen om deze maatregelen toe te passen, door hardware en software netwerkcomponenten zodanig te configureren, dat daardoor een veilig netwerk wordt gerealiseerd.

Duur: 1/2 dag
Lesgeld: 335,- euro

Menu